Kommande verksamhet

Skrivet av Nils Jangsell, 1 mars 2015 07:32

Kära medlemmar!

 

På grund av otillräckligt underlag vid årsmötet kunde föregående års styrelse ej ges ansvarsfrihet för året 2014. Ett extrainsatt årsmöte kommer att genomföras. Dock skall sägas att kvällen var mycket trevlig. Datum för nytt årsmöte skickas inom kort ut.

 

Väl mött på fredag, den 6 mars, då föreningen genomför Afterwork. Välkomna redan 1730! Lättare mat och quiz erbjuds. Välkomna att träffa årets styrelse och andra medlemmar! Ingen föranmälan krävs.

 

Du har väl inte glömt att anmäla dig till vårens LAOS/LARS? Den 21 mars är det återigen dags för LAOS/LARS! Anmäl dig snarast för att få plats. Dagen bjuder på dagsaktivitet i LAOS regi, trerätters middag på mässen där LARS lagar maten och slutligen eftersläpp till Lunds nations bal. Anmälan sker till anmalan@laoslund.se och priset för kvällen är 300 kronor. För att kunna gå på eftersläppet krävs studentleg!

 

 

Lördagen 14 mars genomförs LX. Anmälan eller frågor hänvisas till anmalan@laoslund.se.

 

 

Frågor och funderingar? Tveka inte att höra av dig!